Volgen

webshop laten maken

Ik bouw WordPress en e-commerce websites met een uniek design en karakter voor ieder bedrijf! Van startups tot grote bedrijven!

Webshops met resultaten

Laat een webshop maken die uw doelgroep tot actie aanzet. Hierdoor krijg u meer bestellingen.

Veilige webshop

Wees gerust, al uw klantgegevens zijn veilig. Ik maak uw winkel veilig & betrouwbaar.

Geen technische kennis nodig

Met mijn geïnstalleerde beheersysteem beheert u eenvoudig uw webshop zonder technische kennis.

Beveiliging & Website Onderhoud

Ik kan de beveiliging en het onderhoud van uw webshop voor u verzorgen.

Webshop laten maken met WooCommerce

WooCommerce - De beste webshop optie die er is.

Standaard kies ik voor het content management systeem WordPress met WooCommerce om webshops te bouwen.

Een WooCommerce webshop is de ideale keuze voor iedere ondernemer die een professionele webshop wil. Door de perfecte integratie met WordPress, het bekendste website bouwprogramma ter wereld.

WooCommerce is verreweg de populairste webshopsoftware ter wereld. Door het gebruiksgemak, de uitbreidingsmogelijkheden en de modulaire opbouw wordt WooCommerce gebruikt door miljoenen webshops over de hele wereld.

De voordelen van WooCommerce.

Onbeperkte mogelijkheden

WooCommerce werkt op basis van WordPress en zijn community. Dit heeft als voordeel dat er honderden, zo niet duizenden modules beschikbaar zijn voor betalingen (iDeal, Bitcoin, Creditcard, etc), verzendingen (DHL, UPS, PostNL, etc), gebruikersbeheer, kortingen en nog veel meer.

Open Source

Net als WordPress is WooCommerce een open-source oplossing, wat betekent dat het een gratis webshopsysteem is. Zo hoeft u geen hoge licentiekosten te betalen en bent u zeker van continue ontwikkeling van uw webshop!

Voordelige webshop realisatie

Omdat zoveel mensen over de hele wereld aan het systeem en specifieke kleine modules werken, zijn modules vaak gratis verkrijgbaar. Dit maakt het ontwikkelen van een WooCommerce webshop veel goedkoper dan welk ander systeem dan ook.

Eenvoudig te beheren

Als handelaar wilt u niet bezig zijn met het leren van een webshopsysteem, maar uw webshop vullen en optimaliseren. WooCommerce is - mede dankzij WordPress - makkelijk in gebruik en werkt zeer intuïtief. Ideaal voor de handelaar die zijn of haar focus graag wil houden op het verkopen van zijn of haar producten .

WordPress maintenance security 468x333 1

Onderhoud, Support & Beveiliging

Het is lang geleden sinds de dagen van “Plaats het en vergeet het”. Het internet is niet langer een statische plek. Het hebben van een CMS-website betekent website-onderhoud. Zorg er in ieder geval voor dat uw site veilig is, dat er een back-up van wordt gemaakt en dat uw software up-to-date is.

Laat mij het onderhoud van uw website voor u verzorgen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of uw plug-ins up-to-date zijn. Ook hoeft u zich nooit zorgen te maken over het maken van een back-up van uw website. En misschien niet een van de belangrijkste dingen: U hoeft zich geen zorgen te maken over website-hackers. Laat mij het harde werk doen terwijl u uw bedrijf runt.

Levertijd, Kosten en Meer

Levertijd

Voor de gemiddelde website ga ik meestal van introductie naar oplevering in 4-8 weken.

Kosten webshop

Ik werk met budgetten vanaf €1199. Mijn offertes zijn duidelijk en de prijs staat vooraf vast. Zo weet u waar u aan toe bent.

Meer

Naast het maken van webshops kunt u bij mij ook terecht voor websites en website(shop)onderhoud

Webdesigndiensten voor elk bedrijf.

Een offerte aanvragen

Uw informatie
Selecteer de benodigde offerte
Aanvullende informatie