Hilkon is in Amsterdam gevestigd en door Michel Hilverts in 2015 opgericht onder de naam Hilkon Management & Consultancy. Zoals de naam al doet vermoeden is het destijds begonnen met werkzaamheden in de Management & Consultancy gebieden. Hedendaags wordt er echter veel meer gedaan!! De werkzaamheden zijn namelijk uitgebreid op het online gebied; Web Design, Webshops en uiteraard het beheer van deze zaken.

“WINST IS GEEN DRIJFVEER, HET GAAT ALTIJD OM DE KLANT.”
Michel Hilverts
Eigenaar

Hier staan wij voor

Er zijn heel veel goede redenen om met Hilkon te gaan samenwerken, maar een aantal staan met met stip bovenaan. We zijn verantwoordelijk, transparant, mensgericht en afspraak is afspraak. Op deze punten mag u ons altijd afrekenen. Het zijn namelijk zaken die in ieder project en bij iedere klant terugkomen.

De normen & Waarden

Logo Hilkon

Mensgericht

IT is er voor de mens en niet andersom. Mensen staan bij ons altijd in het middelpunt. Of het nou gebruikers, klanten of medewerkers zijn. Het resultaat van een mensgerichte aanpak? Tevreden klanten. Gelukkige gebruikers. En blije medewerkers.

Transparantie

Niets is zo vervelend om niet te weten waar u aan toe bent. Daarom doen wij er alles aan om voortdurend te laten weten wat we gedaan hebben en hoeveel tijd ons dat heeft gekost. Dankzij open calculaties en heldere rapportages komt u nooit voor verrassingen te staan. Die hoge mate van transparantie schept vertrouwen. En vertrouwen is voor ons een absolute voorwaarde voor succesvolle projecten en een fijne samenwerking.

Afspraak = Afspraak!

Hebben we afspraken met elkaar gemaakt? Dan mag u verwachten dat wij ons aan de gemaakte afspraken houden. Afspraak is immers afspraak.

Verantwoordelijkheid

We nemen verantwoordelijkheid voor alle projecten en uitdagingen. Uw project is ons project. Een paar avonden doorwerken? Geen probleem.

Enkele van de bedrijven die onze service hebben ervaren

Nog verdere vragen?