Volgen

Wie en wat doet Hilkon?

Ik kan u helpen met allerlei Management & Consultancy vraagstukken/opdrachten of webdesign.

Ontmoet Michel

Hilkon is gevestigd in Amsterdam en opgericht door Michel Hilverts (ik) in 2015 onder de naam Hilkon Management & Consultancy. De naam Hilkon is een samenvoeging van de families waaruit ik ben voortgekomen. De achternaam van mijn vader (Hilverts) en de meisjesnaam van mijn moeder (Koning).

Zoals de naam al doet vermoeden, begon het destijds te werken in de Management & Consultancy-gebieden.

Tegenwoordig wordt er echter veel meer gedaan! De activiteiten zijn uitgebreid op het online gebied; Webdesign, webshops en natuurlijk het beheer van deze zaken.

Michel Hilverts 420x420 1

Hier sta ik voor

Er zijn veel goede redenen om met Hilkon samen te werken, maar sommige staan bovenaan de lijst. Ik ben verantwoordelijk, transparant, mensgericht en afspraak is afspraak. Op deze punten kunt u mij altijd aanspreken. Dit zijn zaken die terugkomen in elk project en bij elke klant.

Eerlijkheid, integriteit

In mijn communicatie en omgang met collega's, leveranciers, aannemers en het grote publiek – ben ik betrouwbaar en handel ik met transparantie; Ik ben eerlijk en sta mensen toe om zonder angst vragen te stellen of uit te dagen, ik kom mijn afspraken na.

Transparantie

Ik ben transparant en direct. Ik verwacht hetzelfde van iedereen die met of voor mij werkt. Ik geloof dat transparantie de belangenbehartiging, loyaliteit, betrokkenheid en betrokkenheid vergroot.

Verantwoordelijkheid

Ik handel verantwoordelijk voor mijn individuele en collectieve acties. Verantwoordelijk handelen betekent verantwoordelijkheid nemen en eigenaarschap nemen. Ik doe wat we zeggen!

Kwaliteit

Kwaliteit is voor mij een goede zaak en ook een goede ethiek. Ik doe mijn best om mijn klanten producten en diensten van hoge kwaliteit te bieden. Ik moedig iedereen aan om hun verantwoordelijkheid te nemen, te genieten van het proces van het oplossen van problemen en effectieve oplossingen en toegevoegde waarde aan klanten te bieden.

Vertrouwen

Vertrouwen is het belangrijkste bedrijf en bezit dat ik beheer, vooral in mijn relaties met mijn klanten en zakenpartners. Mijn werkomgeving is open, eerlijk en collaboratief en ik wil dat iedereen zich op zijn gemak voelt en erop kan vertrouwen dat zijn ideeën worden ontvangen.

Teamwork

"Achter elk geweldig product staat een geweldig team", daarom geloof ik in naar iedereen luisteren, iedereen horen en elkaar vertrouwen.

diversiteit

Ik respecteer en waardeer verschillen in etniciteit, geslacht, leeftijd, fysieke capaciteiten, seksuele geaardheid, opleiding en religie tussen mijn collega's en partners. We dragen allemaal bij met diverse perspectieven, ervaring, kennis en cultuur.

Resultaatgericht

Commitment en resultaat boeken zijn voor mij cruciaal. Ik kom mijn beloftes na en werk er hard aan om de dingen voor elkaar te krijgen. Ik ben toegewijd aan het behalen van resultaten voor mijn klanten en mijn stakeholders.

Kantoor zonder reflectie

Meerdere jaren succesvolle consultancy en webdesign opdrachten

De afgelopen jaren heb ik vanuit mijn thuiskantoor of het kantoor van een klant succesvolle consultancy- en webdesignopdrachten uitgevoerd.

Webdesigndiensten voor elk bedrijf.

Een offerte aanvragen

Uw informatie
Selecteer de benodigde offerte
Aanvullende informatie