Volgen

Gebruik ervaren Interim Management waar nodig

Elke organisatie heeft soms extra versterking nodig. Interim management kan een passende oplossing zijn voor een tijdelijke situatie. Bij een reorganisatie, ter overbrugging of voor het vlottrekken van een project.

Interim management met oog voor resultaat

Hilkon Management & Consultancy zet al jaren interim management in om organisatorische en bestuurlijke vraagstukken op te lossen. Wij werken alleen met ervaren mensen. Mensen die zich bewezen hebben organisaties verder te helpen met hun specifieke vaardigheden. Hierbij gaat oog voor mensen en resultaat samen. Wij werken met bevlogen en inspirerende managers en projectleiders, met een brede kijk op zaken, gericht op pragmatische oplossingen. En natuurlijk verkennen wij uw vraag nader door een persoonlijke intake, zodat wij uw situatie en wensen in kaart kunnen brengen. Waarna wij dit vertalen naar de gewenste kennis en ervaring.

Adviseren en aanpakken

De kracht van Hilkon Management & Consultancy is de combinatie van toekomstgericht advies en de implementatiekracht van ervaren interim managers. De interim manager is er voor uw onderneming en blijft niet langer dan noodzakelijk is. Hilkon Management & Consultancy richt zich met name op bijzondere situaties, zoals:

  • Crisismanagement
  • Project- en verandermanagement

Crisismanagement

Het doel is herstel op korte termijn en succes voor de toekomst. Op basis van een plan van aanpak voeren we verbeteringen door. Dit kan door aan te sluiten op het werk van onze consultants. Of door zelfstandig zaken op te pakken. Hierbij kunt u denken aan:

  • Ingrijpen, doorvoeren van ‘quick wins’ met oog voor structurele verbetering
  • Opstellen en uitvoeren van een herstelplan.

Project- en verandermanagement

In tijden van verandering zijn directie en management voornamelijk bezig met vraagstukken buiten hun normale werkterrein. Hierdoor heeft de organisatie een tekort aan (project)managementcapaciteit. Onze interim managers zijn gespecialiseerd in het doorvoeren van complexe veranderingen. Ze worden geselecteerd op basis van de nodige specifieke kennis en vaardigheden. En zijn in staat snel resultaat te boeken.

Hilkon Management & Consultancy kan u met vele manieren van Interim Management. Wilt u meer weten? Neem dan vrijwillig met ons contact op.

Gerelateerde Artikelen

incident management

Een sterk Incident Management

Uitval bestaat ​​in elke IT-organisatie. Hoewel de technologie de business impact vermindert, blijft uitval de responsiviteit en het begrip van de bedrijfsprocessen van een IT-organisatie

Lees verder
Michel_Hilverts

Michel Hilverts

Eigenaar & Blogger
Ik zal regelmatig leuk nieuws of interessante weetjes posten over IT en/of Hilkon gerelateerde zaken.
Onze Favorieten
Web Design

Nieuwe Website nodig?

Webdesigndiensten voor elk bedrijf.

Een offerte aanvragen

Uw informatie
Selecteer de benodigde offerte
Aanvullende informatie